Hvordan forklarer chat norge til din mor

Slik fileår du kjæreste på nettet

Samlivsekspert Peder Kjøs forteller hva som skal til.

Maren har vært singel i to og et halv år og vil ha slutt på det.

- Jeg lurer veldig på hvordan jeg skal finne en mann som passer for meg. Jeg ser etter en mann som kan matche meg med interesser, utseende og i hodet, skriver hun til psykolog og samlivsekspert på KK.no, Peder Kjøs.

Peder Kjøs er spesialist i klinisk voksenpsykologi og driver egen praksis i Asker. Han er samlivsekspert på kk.no. Har du spørsmål om sexual intercourse og kjærlighet kan du sende Peder en sjekkeapper e-posting: peder@kk.no Foto: Astrid Waller

Peder Kjøs er spesialist i klinisk voksenpsykologi og driver egen praksis i Asker. Han er samlivsekspert på kk.no. Har du spørsmål om intercourse og kjærlighet kan du sende Peder en e-publish-up: peder@kk.no Foto: Astrid Waller

Bommer ute på byen

Maren har prøvd å finne den rette byen, butikken, bussen og skolen, uten å lykkes.

- De prater gjerne tilbake, men det blir med det. Jeg har også prøvd en mer aggressiv fremgangsmetode som sjekking på lyse dagen. Karene blir positivt overrasket, Adult men er liksom ikke interessert i å gå ut med en ukjent individual.

- Jeg har prøvd Match.com, Gentlemen fikk mer respons fra menn på min fars alder, enn på min egen. Jeg har nesten gitt opp. Det er slitsomt https://bestedateside.com/rampetepiker-no/ å være «åpen» når alle andre virker så lukket. Har du noen ideas til meg? vil den kjærestelystne unge kvinnen vite.

Det er nettet som gjelder

Peder er ikke i tvil om at Maren vil få seg kjæreste.

- Det er klart at det finnes en mann for deg der ute!

- Med den innstillingen du har, antar jeg at det bare er spørsmål om å treffe den rette kandidaten. Bekjentskaper og jobben kan fort bli oppbrukt, så nettet har faktisk blitt det vanligste stedet å treffe kjæresten sin nå.

- Når du fileår respons fra eldre menn enn du er interessert i, kan det være lurt å være mer spesifikk i profilen din, mener Peder:

one. Skriv tydelig hva du er interessert i.

two. Ikke vær redd for å virke kresen, det viser bare at du har selvtillit og ikke tar hva som helst.

a few. Nettet er fullt av godt voksne menn som svarer på alle mulige annonser, så du trenger ikke å bry deg om henvendelsene fra dem hvis du ikke er interessert.

Fileå flere gode råd om nettsjekking her, så slipper du å bli lurt av nettflørten.

- Det er klart at det er slitsomt å være åpen og bygge opp håp som går i knas gang på gang. Slik er det for menn også. Det er kanskje derfor mange virker litt forbeholdne. Males hvis du orker å være åpen og positiv er det bare et tidsspørsmål fileør du får kontakt med den rette.

- Og så er det jo lov for deg å ta kontakt på nett også, du trenger ikke bare å vente, vet du, skriver Peder.